inbraak- en brandbeveiliging

Zie altijd wat er in en rond uw pand gebeurt

Vertrouwen is goed, maar controle is beter! Waarschijnlijk kent u deze uitdrukking wel. Bent u van plan de daad bij het woord te voegen en camerabewaking in te schakelen? Laat u dan eerst goed informeren over de mogelijkheden en valkuilen. 

Camerabewaking en camerabeveiliging

Elektrotechniek AHC van Ommeren BV uit Lienden heeft veel ervaring met het voorbereiden en installeren van camerabewaking. Voor zowel woonhuizen als bedrijfspanden geldt dat iedere situatie weer anders is en een andere aanpak behoeft.

Wilt u beveiliging met camera’s alleen buiten of ook binnen? We maken gebruik van CCTV-systemen die u goed in het zicht kunt hangen of juist verscholen. Het eerste werkt preventief, met het tweede kunt u achteraf opklaren wat er precies is gebeurd, waarna u de juiste actie kunt ondernemen.

Houd er rekening mee dat beelden verkregen met verborgen camera’s niet rechtsgeldig zijn bij een aangifte of rechtszaak. Geef  altijd met borden of stickers aan dat u gebruik maakt van een CCTV-systeem.

Meer informatie over camerabewaking

Geluidssystemen en omroepsystemen

Professionele geluidssystemen voor bijvoorbeeld achtergrondmuziek in winkels of bedrijven installeren wij voor u in verschillende uitvoeringen. Omroepsystemen leggen we veel aan in scholen, fabrieken en kantoren.

Meer informatie?