Elektrotechniek

Elektrotechnische installaties en meer...

Voor het ontwerpen, aanleggen, aanpassen, onderhouden en uitbreiden van uw elektrotechnische installatie. Elektrotechniek A.H.C. van Ommeren BV uit Lienden helpt u met doordachte en toekomstbestendige oplossingen voor al uw elektrotechnische vraagstukken.

Uw elektrotechnische installatie snel in orde

Onze goed opgeleide en ervaren monteurs zorgen snel voor een veilige, goedwerkende elektrotechnische installatie in uw woning, bedrijf of instelling. Wij ontfermen ons over uw installaties bij renovaties, nieuw- en verbouw.

Wij adviseren u graag over oplossingen en mogelijkheden. Van elektrotechnische installaties met domotica tot complete elektrische bedrijfsinstallaties, onderhoudsadvies, telefonie, satellietinstallaties, airco- en ventilatiesystemen, overspanningsbeveiliging, ICT-netwerken en beveiligingssystemen.

Bij calamiteiten kunt u altijd vertrouwen op onze 24-uursservicedienst.

Verlichting

Iedere ruimte waar mensen wonen, werken, eten, slapen of baden heeft behoefte aan goede verlichting. Verlichting verhoogt of verlaagt de sfeer van iedere kamer. Maar licht heeft ook aantoonbaar invloed op de productiviteit en de veiligheid.

In ons ruime assortiment verlichting vindt u alles voor een optimale verlichting van uw pand. LED-verlichting, verlichtingsarmaturen en ook noodverlichting en buitenlampen.

Met de juiste energiezuinige verlichting bespaart u ook veel geld. Denkt u bijvoorbeeld aan LED-lampen, die wat energiebesparing en uitstraling betreft zelfs spaarlampen voorbijgestreefd zijn. 

Heeft u vragen over verlichting en energiebesparing? Stel ze aan de specialisten van Elektrotechniek AHC van Ommeren BV.