Keukeninbouw

Bij Electro World Lienden en Tiel bieden we u een ruim aanbod aan inbouwapparatuur en services voor uw keuken. In onze AHC van Ommeren winkels staat ons vakkundige personeel klaar om u onder het genot van een kopje koffie advies op maat te geven.

Inbouwservice

Wij beschikken over een eigen inbouwservice die, indien gewenst, het apparaat netjes voor u inbouwt. Bij ons hoeft u niet met losse mensen te werken. Wij leveren het door u gekochte product af en installeren het met onze eigen vak monteurs in de omgeving Gelderland en de Betuwe. 

Inmeetservice

Wanneer u twijfelt over wat u mogelijk is qua maatvoering, maak dan gebruik van onze gratis inmeetservice. Één van onze vakmensen komt dan bij u langs om uw keukeninbouw in te meten en advies op maat te geven. Indien uw wensen duidelijk zijn, kunnen wij een passende en scherpe offerte maken. 

Apparatuur

Wij zijn Gold dealer van vele grote merken zoals Miele, AEG, Bosch en Samsung. Wij geven advies op maat en zorgen ervoor dat u een product en merk keuze maakt die het beste aansluit bij uw wensen. Doormiddel van persoonlijk advies en onze kennis zorgen wij ervoor dat u uw ideale inbouw keuken krijgt! 

 

Wij zien u graag in één van onze winkels in Lienden of Tiel!