brandmeldinstallatie

Alarminstallatie en brandmeldinstallatie: investeer in veiligheid

In het regionale nieuws komen ze regelmatig voorbij: branden en inbraken in woningen en bedrijven. Als bewoner of ondernemer denkt u zich voldoende voorbereid te hebben met het opvolgen van de algemene tips en het aanbrengen van goede sloten. Maar er is nog veel meer mogelijk op het gebied van preventie.

Vanzelfsprekend is het belangrijk alles te doen wat u kunt om een inbraak of brand te voorkomen. Preventie staat altijd op de eerste plaats. Maar het enige wat werkelijk een veilig gevoel geeft is een systeem dat alarm slaat op het moment dat inbraak of brand daadwerkelijk dreigt.

De inbraak- en brandalarmspecialisten van Elektrotechniek AHC van Ommeren BV komen langs in uw woning of bedrijf en bekijken de situatie nauwkeurig. Wij doen u een gedetailleerd voorstel voor een inbraak- of brandalarm dat volledig op uw pand is toegesneden. We zijn aangesloten bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar.

Ontruimingsinstallaties

Naast brand- en inbraakalarm leggen wij ook ontruimingsinstallaties aan. Die zijn in bedrijven en instellingen vaak verplicht en dragen bij aan een snelle ontruiming bij bijvoorbeeld brand of andere calamiteiten.

Meer informatie over brand- en inbraakalarm

Toegangscontrolesystemen

Met een toegangscontrolesysteem bepaalt u eenvoudig wie wanneer toegang heeft tot bepaalde ruimtes. Het is namelijk niet altijd gewenst dat iedereen zomaar alle afdelingen, garages of liften kan binnengaan.

Toegangscontrolesystemen controleren niet alleen de toegang, maar slaan ook alarm wanneer een deur bijvoorbeeld geforceerd wordt.