data-installatie

ICT-netwerken en data- en telecommunicatie

Een betrouwbaar en snel ICT-netwerk in uw bedrijf is bepaald geen overbodige luxe. Door het grote aanbod aan netwerkoplossingen en de benodigde kennis is het aanleggen van een netwerk het domein van specialisten. De experts van Elektrotechniek AHC van Ommeren BV zorgen ervoor dat uw data- en telecommunicatie vlot en veilig verloopt.

Ontwerp, installatie en onderhoud van uw netwerk

Is uw netwerk toe aan uitbreiding of vernieuwing, of moet het van de grond af opnieuw opgezet worden?

Wij zetten onze expertise in voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van uw complete ICT-netwerk. Inclusief alle bekabeling en (rand)apparatuur, zoals schakelkasten, servers en modems. Vanzelfsprekend verzorgen we ook de gehele integratie met uw telefonienetwerk.

Vragen of meer informatie

Slimme schakelaar

Uw favoriete instellingen geeft u aan met een intelligente wandschakelaar. Ook als u niet thuis bent, geeft u de instellingen eenvoudig door via een app op uw smartphone of tablet. Waar ter wereld u ook bent!

Zo bevordert u de veiligheid, bespaart u energie en verhoogt u het comfort van uw huis aanzienlijk. Vanuit bed bedient u bijvoorbeeld de gordijnen en zet u de verwarming, radio of tv aan. U kunt altijd een eerder ingesteld programma gebruiken of een nieuwe instelling kiezen. Uw persoonlijke voorkeuren programmeren is een fluitje van een cent.